Nav patīkama ziņa: Aprīlī uz pāris nedēļām būs slēgts “Maxima” veikals šajā Latvijas pilsētā

Aprīlī uz pāris nedēļām būs slēgts “Maxima” veikals. Diemžēl šī ziņa izraisīja vilšanos daudzos veikala klientos. Tomēr veikala pārstāvji arī paziņoja par iemeslu šai situācijai.

 

“Maxima” ir viens no vadošajiem mazumtirdzniecības tīkliem Latvijā, kas piedāvā plašu preču klāstu par pieejamām cenām. Veikalos ir pieejamas dažādas pārtikas preces, sadzīves preces, apģērbs, rotaļlietas un daudz kas cits.

 

“Maxima” ir dibināta 2001. gadā un pašlaik Latvijā ir vairāk nekā 170 “Maxima” veikali. Tie ir izvietoti visās lielākajās pilsētās un daudzos mazākos ciematos.

“Maxima” piedāvā saviem klientiem dažādus pakalpojumus, tostarp:

 

Lojalitātes programma: “Maxima” klienti var pievienoties lojalitātes programmai “Paldies”, kas ļauj krāt punktus par katru pirkumu un izmantot tos, lai saņemtu atlaidi vai piedalītos citos piedāvājumos.

 

Tiešsaistes iepirkšanās: “Maxima” nodrošina iespēju iepirkties tiešsaistē un saņemt preces gan piegādājot tās mājās, gan nododot veikalā.

 

Ēdienu gatavošanas padomi: “Maxima” mājaslapā ir pieejami dažādi ēdienu gatavošanas padomi un receptes.

 

“Maxima” ir sociāli atbildīgs uzņēmums, kas aktīvi atbalsta dažādas labdarības akcijas un projektus. Uzņēmums arī pievērš īpašu uzmanību vides aizsardzībai, ieviešot dažādus pasākumus, lai samazinātu savu ietekmi uz vidi.

Lasi vēl: Kāda sieviete ir sašutusi un atklāj, ar ko saskārās, gaidot no VID pārmaksātos nodokļus: “Daudzi nemaz nesaņems”

“Maxima” ir iecienīts veikals daudzu Latvijas iedzīvotāju vidū. Tā piedāvā plašu preču klāstu par pieejamām cenām, kā arī dažādus pakalpojumus un ērtības saviem klientiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

 

Aprīlī pāris nedēļas būs slēgts “Maxima” veikals. Beidzot ir izskanējusi informācija par iespējamo iemeslu, kāpēc tas notiks. Turklāt ir zināms, uz cik ilgu laiku veikals būs slēgts.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment